Over ons - Dierenwinkel aanbieding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

Contact
Dierenwinkel Rotterdam Keizerswaard
Dierenwinkel aanbiedingen
Dierenspeciaalzaak Rotterdam
Wij zijn een dierenspeciaalzaak die al meer dan 35 jaar staat voor kwaliteit voor scherpe prijzen en een betrouwbare service door deskundige medewerkers. De dierenwinkel voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen voor uw huisdier. Alles voor de hond, kat, vogel, vis, konijn en knaagdier.

Specialisatie:
Wij zijn op diverse vlakken gespecialiseerd, maar zeker in hondenvoer en kattenvoer. Heeft uw hond of kat jeuk of huid problemen? Bent u van plan om daarvoor naar de dierenarts te gaan? Door het stellen van diverse gerichte vragen kunnen wij u wellicht helpen om het probleem op te lossen.

Beste hondenvoer en kattenvoer:
Wilt u weten wat het beste hondenvoer of voeding voor uw kat kan zijn? Kom dan ook eens langs voor informatie, of stel uw vraag. Wij hebben diverse merken zoals Royal Canin, Hills, Carocroc, Eukanuba, Prins, Renske, Lara en eigen merken.

Vlooien voorkomen en bestrijden:
Ook voor het oplossen van een vlooien in huis of op de hond en kat kunt u bij ons terecht, wij geven u het juiste advies en hebben de werkende producten om van dit probleem af te komen.

Blaas en nierproblemen:
Heeft een u een kat met nier of blaasgruisproblemen, wij verkopen ook droogvoer en natvoer voor de kat met nier of blaasgruisproblemen. Dit scheelt u weer een apart ritje naar de dierenarts.

Kattenbakspecialist:
Tevens een speciale afdeling met kattenbakken in vele kleuren, maten en soorten. Met als vaste actie, bij aankoop van een kattenbak en zak kattenbakvulling voor de helft van de prijs erbij!

Knaagdierenafdeling:
Bekijk ook eens onze knaagdieren afdeling, vele soorten voeding, snacks, speeltjes, verzorgings producten en kooien voor konijnen, hamsters, ratten, cavia, degu en fretten.

Visafdeling:
Diverse merken aquarium producten staan bij ons op de planken. Ook verkopen wij koudwatervissen, koudwaterplanten, tropische vissen en planten.

Huisdieren:
Wij hebben een divers assortiment dieren, zoals jonge konijnen, hamsters, cavia's, parkieten, valkparkieten, dwergpapegaaien, tropische vogels, koudwater vissen en tropische vissen.

Bij Dierenwinkel Rotterdam bent u altijd zeker van:
-een goed advies.
Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in een dier- en productgroep. Zij helpen u een goede keuze te maken.
-een compleet assortiment.
Alles wat u nodig heeft voor uw huisdier of hobby vindt u bij ons.
-een aantrekkelijke prijs.
Wij kopen groot in en kunnen daardoor scherpe prijzen bieden.
-levering uit voorraad.
Veel producten zijn bij ons op voorraad en kunnen we daardoor meteen uitleveren, dan wel binnen 5 werkdagen te leveren.

WIJ BEZORGEN OOK !!!
in Rotterdam GRATIS vanaf 40 euro.
www.dierenwinkelrotterdam.com

Ons adres:
Keizerswaard 6
3078 AM Rotterdam
010-4832727
info@dierenwinkelaanbieding.nl
info@dierenwinkelrotterdam.com

Openingstijden:
ma 11.00 - 17.30
di  9.00 - 17.30
wo  9.00 - 17.30
do  9.00 - 17.30
vr  9.00 - 20.00
za  9.00 - 17.00
zo 12.00 - 17.00 laaste zondag van de maand

WIJ BEZORGEN OOK !!!
in Rotterdam GRATIS vanaf 40 euro

Bereikbaarheid:
Openbaar vervoer
Bij ons winkelcentrum stoppen de busnummers 144, 145 en 183. De RET buslijnen 48, 70 en 76 stoppen vlakbij. Bus 90 en 91 van Arriva stoppen ook bij Keizerswaard en de tramlijnen 2 en 23 bevinden zich op een 6 minuten loopafstand. Voor een OV reisadvies gaat u naar 9292.

Komt u met de auto vul dan kunt u hieronder op Routebeschrijving klikken. Het is mogelijk om gratis te parkeren op het parkeerdek. Op de plaatsen voor het winkelcentrum dient u een parkeerkaartje te kopen.

Wij zitten in de passage tussen Albert Heijn en de grootste Action van Rotterdam in winkelcentrum Keizerswaard.
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu